Римската прокурорка Елена Нери поиска доживотен затвор за 33-годишния Валентино

...
Римската прокурорка Елена Нери поиска доживотен затвор за 33-годишния Валентино
Коментари Харесай

Серопозитивен заразил умишлено 57 души

Римската прокурорка Елена Нери изиска пожизнен затвор за 33-годишния Валентино Талуто за това, че през интервала 2008 - 2013 година е заразил със СПИН 57 души.

Магистратката насочи против всеобщия сеяч на рисковата болест обвиняванията: преднамерено и целеустремено увреждане на човешкото здраве, машинация и съзнателно разпалване на зараза. Според магистратката подсъдимият, назова от италианските медии „ Заразителят на Рим “, си заслужава изцяло поисканата присъда. Просто тъй като по време на целия развой, траял близо две години, той непрестанно шикалкавел, подвеждал, опитвал се да натрапи подправени следи и ни минимум не се покаял за сторените несгоди, написа "Монитор ".

По време на правосъдното дирене станало ясно, че Талуто, който е от сицилиански генезис, бил инфектиран с вируса на СПИН през 2006 година от жена и когато схванал това, решил да си отмъсти на нежния пол със същото. Започнал да търси интензивно партньорки - най-вече млади дами, с които желал да преспи още след първата им среща, само че без каквито и да било защитни средства. Тоест без да употребява презерватив и с цел да минела неговата, най-често обяснявал на жертвите си, че бил алергичен към латекса – материала, от който се вършат кондомите. Друг път пък показвал одеве направено подправено проучване на кръвта, от което се виждало, че той е изцяло здрав и без никакви проблеми. Така най-малко описаха на съдиите над 30-те свидетелки, инфектирани от другояче хетеросексуалния спинаджия, като съгласно магистратите директните му жертви може би са доста повече. Ама от позор някои от креватните партньорки не са се решили да застанат против него в храма на Темида.

Оказва се обаче, че с изключение на директен сеяч на СПИН, Валентино Талуто, е и индиректен – някои от партньорките му за една нощ са били омъжени и след това са заразили и съпрузите си. Според медиите на Апенините неприятното в историята било това, че измежду потвърдените общо 57 жертви на „ Заразителя на Рим “, имало и две деца, на които родителките били предали по някакъв метод заболяването. Дали съдът ще постанови поисканото от прокурорката Елена Нери най-тежко за Италия наказване ще стане ясно на 25 октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР