Римейк на предишната си роля в съда направи днес 21-годишната

...
Римейк на предишната си роля в съда направи днес 21-годишната
Коментари Харесай

Скандалната танцьорка Габриела припадна, след като чу решението на пловдивския съд

Римейк на предходната си роля в съда направи през днешния ден 21-годишната Габриела Медарова, която разруши носа на студентка в нощен клуб в Пловдив преди 10 дни. Точно както и при предходния си арест тя сподели, че горчиво се покайва за стореното и през сълзи изслуша обвиняването на апелативния прокурор, който изиска тя да бъде арестувана под стража, написа Trafficnews.bg.
Адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски още веднъж отбрани тезата, че клиентката му е почтена, защото е блъснала Катя в резултат на случай, т.е. без да желае.
Той описа пред магистратите, че на момичето ѝ прилошало, отишло в тоалетната с приятеля ѝ, който я придържал. В момента на удара Габриела се пробвала да се подпре на вратата на тоалетната кабинка, само че залитнала и с отпусната длан блъснала Катя в лицето.
Габриела приемала антидепресанти, защото страдала от тревожна меланхолия. Официални данни за използването на алкохол и опиати няма, а танцьорката твърди, че е пила единствено две глътки за наздравица.
Адвокат Търновалийски съобщи, че всяка друга мярка с изключение на подписка би била незаконосъобразна. Според него в показанията на постарадала Катя има несъответствия, защото в началото е декларирала, че е видяла ръка с татуси, обаче Габриела нямала татуировки на ръката.
Прокурорът Димитър Махмудиев опонира, че по-леката мярка не прави работа, защото момичето към този момент е освободено под гаранция за различен случай.
Габриела към този момент има една мярка за неотклонение - 5 000 лв. гаранция, която й бе наложена откакто блъсна 10 коли пред комплекс Оазис. Две седмици откакто напусна ареста, танцьорката се забърка в нов скандал.
" Не съм я блъснала съзнателно. Искам при родителите ми, да се церя и да изучавам " съобщи Габриела, с отработена от предходните инстанции, дикция и изражение.
Този път обаче съдът не се впечатли от сълзите на момичето и й наложи най- тежката мярка за неотклонение - арест. Според магистратите има достатътчо данни, че Габриела е направила нападението в клуба и има заплаха да извърши ново, защото има неприятни характеристични данни.
След като чу решението на съда, Медарова се олюля и се свлече на един от столовете в съда. Първочалано отхвърли да разреши да й слагат белезници, само че в следствие бе изведена от Съдебна защита без опозиция.
Решението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР