Рим, със своите емблематични и романтични локации, като фонтана Ди

...
Рим, със своите емблематични и романтични локации, като фонтана Ди
Коментари Харесай

Италия ви дава 2000 евро, ако сключите брак в Рим

Рим, със своите емблематични и сантиментални местоположения, като фонтана Ди Треви, Колизеума и Портокаловата градина, от години е топ дестинация за сватби.

Пандемията с всичките ѝ ограничавания обаче докара до забележителен спад на броя на сватбите в италианската столица и в този момент Вечният град желае да си върне сантименталната популярност със специфична акция, наречена "От Лацио с обич ".

Лацио е районът, в който се намира Рим, а всяка двойка, която избере столичния район за огромния си ден, ще получи 2000 евро за възобновяване на част от разноските си.

Условието е бракът да се подписа до 31 декември 2022 година, в това число, като няма ограничаване дали младоженците са италианци или чужденци.

Достатъчно е да показват пет касови бележки, които могат да са за разноски, като брачен фотограф, сватбена торта, кетъринг или рокля и костюм, показва вестник Стандарт.

В програмата е очакван бюджет от 10 милиона евро - или за 5000 сватби. Крайният период за показване на касовите бележки е 31 януари 2023 година, или до момента в който средствата по програмата бъдат изчерпани.

По данни на италианските управляващи, представени от Forbes, от началото на пандемията (близо две години) едвам 9000 двойки са се оженили в Рим, до момента в който единствено за 2019 година броят им е бил над 15 000.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР