Рим. Броят на посетителите в нощен клуб в италианския град

...
Рим. Броят на посетителите в нощен клуб в италианския град
Коментари Харесай

МВР на Италия: Броят на посетителите в нощния клуб е превишавал максимално допустимия

Рим. Броят на посетителите в нощен клуб в италианския град Кориналдо, където шест души починаха, надвишава плануваните стандарти за сигурност. Това заяви в събота министърът на вътрешните работи на страната Матьо Салвини, представен от TACC .
" Следователите са склонни да мислят, че вътре е имало повече хора ", сподели министърът. " Неприемливо е те да умират на 14-годишна възраст. "
Салвини добави, че плануваният протест на неговата партия " Лига " в Рим ще стартира с минута безмълвие в памет на жертвите.
Общо пет младежи на възраст сред 14 и 16 години и 39-годишна жена, придружила щерка си, са починали при случая. В клуб в Кориналдо в провинция Анкона на адриатическото крайбрежие е имало концерт на известния италиански рапър Сфера Ебаста. Концертът е събрал младежи от близките градове, множеството от тях – младежи.
Според очевидци суматохата поражда заради разпространяване на пикантен спрей. Общо 120 души са били ранени вследствие на нападението, повече от 60 от тях са били отведени в лечебни заведения. Състоянието на болшинството не провокира безпокойствие, само че 12 жертви са със животозастрашаващи пострадвания.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР