Рилски спортист записа победа на старта на третото завъртане в

...
Рилски спортист записа победа на старта на третото завъртане в
Коментари Харесай

Рилски спортист надигра Черно море след силна последна четвърт във Варна

Рилски състезател записа победа на старта на третото завъртане в НБЛ. Като посетители самоковци изиграха доста мощна последна част и се постановиха над Черно море Тича с резултат 100:82. Мачът беше много оспорван през първите три елементи, като младият варненски отбор беше равносилен на противника си, само че не устоя в края. До момента Рилецо има 10 победи и 7 загуби, като прекъсна серия от две следващи загуби, а варненци са с актив 2-15. В идващия кръг Рилски гостува на Балкан, а Черно море – на Академик София.

„ Моряците “ започнаха мача чудесно и водиха на по-опитния си противник през цялата първа четвърт. На моменти преднината им стигна шест точки, а след края на резултатния интервал резултатът беше 28:25. След смени на водачеството преди почивката Рилецо на собствен ред поведе с по-голяма разлика, само че до почивката домакините се приближиха единствено на две точки при 47:49.

След подновяването на играта Черно море още веднъж поведе, като преднината на отбора стигна девет точки, само че Рилецо направи серия от 10:0, с цел да излезе още веднъж напред. В последна сметка след 30 минути на терена самоковци водеха със 72:68. Домакините се задържаха покрай противника в първите офанзиви на заключителния интервал, само че Рилски направи серия от 19:4, с която пречупи противника и умерено доигра последните минути от мача.

Най-резултатен за спечелилите с 19 точки беше Юджийн Харис, който добави и 5 асистенции. 18 точки добави Димитър Маринчешки, а 14 и 5 битки – Златин Георгиев. За отбора в игра след претърпяна интервенция от херния се завърна гардът Евгени Хаджирусев.

За Черно море Георги Боянов записва дабъл дабъл от 24 точки и 13 битки, 17 точки и 6 асистенции записа капитанът Пламен Алексиев, а 14 вкара Цветомир Куртев. За отбора не игра един от главните играчи Мартин Коцев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР