Рилски спортист сложи официално край на своята подготовка с победа

...
Рилски спортист сложи официално край на своята подготовка с победа
Коментари Харесай

Рилски спортист надигра Левски след силно второ полувреме

Рилски състезател постави публично завършек на своята подготовка с победа над Левски. В другарска среща, играна през днешния ден в „ Арена Самоков “, баскетболистите на Людмил Хаджисотиров победиха „ сините “ от София с 80:59. 

Срещата бе равностойна единствено през първото полувреме, като в първата четвърт двата тима приключиха наедно при 20:20. Във втория интервал Рилски имаше леко преимущество и самоковци се отдръпнаха на отмора при 40:36. След паузата на терена в „ Арена Самоков “ като че ли имаше единствено един тим и това беше този на Рилски, като краят на третата част пристигна при 65:41 в интерес на самоковци. В последната четвърт срещата на процедура се доиграваше, с цел да завърши при крайното 80:59. 

Сега пред играчите на Рилски състезател няма изключително доста време за отмора, тъй като още в сряда те ще бъдат изправени пред тежък тест - полуфинална среща от квалификациите за класиране в групите на шампионата ФИБА Къп. Противник на отбора ще бъде спечелилият от мача чежду Арис и Уулвс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР