Рилски спортист привлече американеца Барет Бенсън, който ще заеме мястото

...
Рилски спортист привлече американеца Барет Бенсън, който ще заеме мястото
Коментари Харесай

Рилски спортист привлече американски център

Рилски състезател притегли американеца Барет Бенсън, който ще заеме мястото на центъра Джеймс Паджет, оповестяват от Националната баскетболна лига.

Отборът от Самоков продължава присъединяване си в шампионата след паузата за националните тимове в събота, когато приема Балкан (Ботевград). Дербито сред втория и четвъртия в класирането е от 19.00 часа на 4 декември.

30-годишният Паджет подписа с Рилски състезател през лятото. Бенсън е висок 209 сантиметра и на 25 декември ще навърши 24 години.

В различен доста забавен мач от кръга Черноморец приема Берое. В София Левски ще посрещне един сложен по традиция противник - Ямбол, а Шумен ще се бори за първи триумф през сезона против Спартак Плевен при дебюта на Тодор Тодоров като старши треньор на плевенчани. Тези три мача ще бъдат излъчени в формалния канал на НБЛ в YouTube.

Навръх Никулден, 6 декември, в Пловдив Академик посреща Черно море Тича в различен мач, който Max Sport 2 ще предложи на феновете си.

20-годишният Ефе Юртлу от Академик Пловдив пък се завърна в Турция. Юртлу, който е с двойно поданство българско и турско, беше притеглен през септември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР