Рилски спортист постигна първа победа под ръководството на новия старши

...
Рилски спортист постигна първа победа под ръководството на новия старши
Коментари Харесай

Петко Петков донесе три точки на Рилски спортист

Рилски състезател реализира първа победа под управлението на новия старши треньор Венцислав Арсов. Домакините се постановиха над Марек с минималното 1:0 в среща от осмия промеждутъчен кръг на ЮТЛ. В създател на попадението се трансформира Петко Петков в средата на второто полувреме.

Още в самото начало домакините натиснаха и бяха покрай гол в 9-ата минута след удар на Ангел Максимов, само че стражът на гостите Пламен Младенов се намеси вещо и избави. В 11-ата минута гол на самоковци бе анулиран от основния рефер за прикосновение на тарана Петков с вратаря на гостите от Дупница.

В 38-ата минута гостите бяха покрай разкриване на резултата след осъществяване на директен свободен удар пред наказателното поле, само че Райчев отрази ослепително.

През втората част самоковци заиграха по настоятелно, търсейки успеха. В 80-ата минута след отлична офанзива на Рилски състезател таранът Петко Петков разпечата вратата на Младенов за 1:0. Марек опита заключителен напън, само че не съумя да стигне до нищо запаметяващо се пред вратата на Райчев. Така самоковци резервираха задатъка си и справедливо победиха противника си.

Срещата пък бе изгледана от сегашния ментор на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов и ръководителя на управителния съвет на Рилски състезател Димитър Джоргов, в компанията на някогашния старши Петър Аджов.
Югозападна Трета лига 8 кръг, сряда 27 септември  Рилски състезател 1:0краен резулат  Марек
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР