Рилски спортист отстъпи на Академик Пловдив в мач от 29-ия

...
Рилски спортист отстъпи на Академик Пловдив в мач от 29-ия
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Не ни стигнаха силите да направим обрат

Рилски състезател отстъпи на Академик Пловдив в мач от 29-ия кръг на НБЛ, а ето по какъв начин треньорът на самоковци Людмил Хаджисотиров разяснява провалянето. 

" Поздравявам тима на Академик, който повече искаше успеха и повече им трябваше. Започнаха по-мотивирано още от първата секунда. Ние положихме доста старания да се върнем и спечелихме второто полувреме. Когато си влезнал в сходна дупка полагането на тези старания те връща ненапълно, само че през днешния ден не ни стигнаха силите да създадем поврат. 

Трябва 40 минути да бъдем пределно съсредоточени и да играем с оптимални старания, както го направихме през второто полувреме. Нашата цел беше да станем първи в постоянния сезон и да имаме домашен предимство и в тези мачове, които остават до края на сезон всички ще получават късмет, с цел да не се губи игрови темп. Искаме главните играчи да са свежи за началото на плейофите. Надяваме се всички да са здрави. Доста друга мотивация имаше през днешния ден в двата тима по отношение на желанието за победа. ", съобщи Удо. 

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР