Рики Мартин и Джуан Йосеф се развеждат след 6-годишен брак,

...
Рики Мартин и Джуан Йосеф се развеждат след 6-годишен брак,
Коментари Харесай

Драма! След 6-годишен брак: Рики Мартин се развежда със съпруг си

Рики Мартин и Джуан Йосеф се развеждат след 6-годишен брак, съобщи Асошиейтед прес.

" От известно време обмисляме да променим връзката си и... взехме решение да сложим завършек на брака си с обич, почитание и достолепие за нашите деца ", написаха те в Инстаграм. Публикацията беше споделена на испански език в профила на Мартин и на британски в този на Йосеф.

От екипа на Рики Мартин потвърдиха новината пред Асошиейтед прес. Повече детайлности не бяха предоставени. Списание " Пийпъл " първо заяви за развода.

Рики Мартин (51 г.), реализатор на испаноезични и англоезични шлагери като " Livin' la Vida Loca ", " She Bangs ", " La copa de la vida " и " Vente pa' ca ", е притежател на две награди " Грами " и четири латиноамерикански оценки " Грами ". Той се изявява и като и артист.

Джуан Йосеф (38 г.) е шведски реализатор от сирийски генезис.

" Най-голямото ни предпочитание в този момент е да продължим да имаме здрава фамилна динамичност и връзка, учредена на същинското ни другарство, до момента в който отглеждаме децата си дружно ", пишат Мартин и Йосеф.

Мартин и Йосеф подписаха брак в края на 2017 година По това време пуерториканският артист към този момент беше татко на близнаците Матео и Валентино, които ще навършат 15 години през август и са родени от сурогатна майка.

Йосеф и Мартин имат още две деца дружно - 4-годишната щерка Лусия и наследник Рен, който е 3 години.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР