Рижият музикант от Халифакс Ед Шийрън взе короната на Адел

...
Рижият музикант от Халифакс Ед Шийрън взе короната на Адел
Коментари Харесай

Ед Шийрън е най-богатият млад британски изпълнител

Рижият музикант от Халифакс Ед Шийрън взе короната на Адел и към този момент е най-богатият английски реализатор до 30-годишна възраст , написа в. " Сън ".

 
Преди да се загрижите, че Адел е обедняла , би трябвало да се направи уточнението, че тя към този момент не влиза в класацията , тъй като навърши 31 година , показва БГНЕС.
 
Ед Шийрън е евентуално най-бързо забогатяващият от всички в класацията , като единствено през тази година е удвоил положението си до 170 милиона лири, с помощта на извънредно сполучливо международно турне.

 Даниел Радклиф Gulliver/Getty Images
На второ място е Даниел Ратклиф , прочут от ролята на Хари Потър в поредицата от филми за момчето вълшебник. Той ще има място в класацията още половин година, откакто навърши 30 година през лятото. Състоянието му се прави оценка на 90 милиона английски лири.-->
 
На трето място е някогашният фронтмен на групата One Direction Хари Стайлс . Откакто стана соло реализатор, 25-годишният артист е проработил 12 милиона лири като музикант и 8 милиона от извънредно преференциалната договорка да бъде дипломат на стилния колос „ Гучи ”. Състоянието му се прави оценка на 64 милиона лири. Останалите членове на One Direction – Нийл Хоран, Луис Томлисън, Лиам Пейн и Зайън Малик също са в топ 10 на най-богатите под 30 години.
 One Direction Gulliver/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР