РИЧМЪНД, Вирджиния (АП) — Двама военноморски тюлени се удавиха миналия

...
РИЧМЪНД, Вирджиния (АП) — Двама военноморски тюлени се удавиха миналия
Коментари Харесай

Двама военноморски тюлени се удавиха в Арабско море. Как САЩ обвиниха чуждестранен екипаж в контрабанда на оръжия

РИЧМЪНД, Вирджиния (АП) — Двама военноморски тюлени се удавиха предишния месец, до момента в който се опитваха да се качат на транспортен съд, който беше прихванат от военноморските сили на Съединени американски щати в Арабско море. В четвъртък федералните прокурори разпечатаха наказателна тъжба против четирима задгранични жители, за които настояват, че са транспортирали на кораба хипотетични ракетни съставни елементи, създадени в Иран.

Четиримата моряци по-късно бяха отведени във Вирджиния, където им бяха повдигнати престъпни обвинявания. Срещу други 10 членове на екипажа бяха подадени основни заповеди за удостоверение.

В клетвена декларация, подкрепяща наказателната тъжба, сътрудник на ФБР написа, че моряците са признали, че са напуснали Иран, откакто най-малко един от тях в началото е декларирал, че са напуснали от Пакистан. И четиримата моряци имаха пакистански персонални карти.

Прокурорите споделиха, че са пренасяли контрабандно ракетни съставни елементи за вида оръжия, употребявани от бунтовническите сили на хутите през последните се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР