Ричарлисън призова всеки, който страда от проблеми с психичното здраве,

...
Ричарлисън призова всеки, който страда от проблеми с психичното здраве,
Коментари Харесай

Ричарлисън вдига капака на психологическата помощ, която предизвика пренасищането с голове на Спърс преди теста в Англия

Ричарлисън прикани всеки, който страда от проблеми с психологичното здраве, да „ има смелостта да откри помощ “, откакто усъвършенства своята физическа форма и форма в Тотнъм.

Бразилският нападател, струващ £60 милиона, претърпя рецензии от своята полудяла по футбол нация по време на последното Световно състезание. И той се разплака след успеха над Боливия предишния септември, когато сподели, че ще „ потърси психическа помощ “.

След консултация и интервенция на слабините през ноември, Ричарлисън продължи да прави серия от девет гола в осем Мачове във Висшата лига, с цел да изместят страната на Анге Постекоглу нагоре в таблицата. И преди да поведе офанзивата на петкратните носители на Световната купа на " Уембли " в събота, някогашната звезда на Уотфорд и Евертън сподели, че желае неговите битки и възобновяване да бъдат " образец " освен за футболисти.

„ Наистина е значимо в живота на един състезател да има поддръжката на психолог “, сподели Ричарлисън. „ Всички играчи би трябвало да имат тази поддръжка....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР