Ричард Величков определено е в много лоша серия, ако използваме

...
Ричард Величков определено е в много лоша серия, ако използваме
Коментари Харесай

Хотарена: Пребиха Ричард

Ричард Величков несъмнено е в доста неприятна серия, в случай че използваме и обичаната му фитнес терминология. След като бе обществено упрекнат в машинация с хранителната добавка за намаляване, която предлага, той бе уволнен и от фитнеса, в който работи. А в този момент и пребит поради неуредени сметки!

``
реклама

Лош шанс евентуално е най-малкото, което може да се каже за случая на фитнесинструктора, станал печално известен около присъединяване си в риалити формата " Биг Брадър ".

Псевдобизнесменът от Мадан, чието име в последно време се прочу с продажбата на неразрешени медикаменти, е бил грубо пребит, а съгласно осведомени повода е измамен рекламодател, който изпратил бабаити при Ричи, с цел да му покажат какво тъкмо ще му случи, когато послъгва, написа " Хотарена ".

Заради неуредените сметки напомпаният мачо, който е бил и притежател на купата " Мистър София " за 2018-та, отнася няколко юмрука.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР