Ричард Величков е известен в светските среди като треньор на

...
Ричард Величков е известен в светските среди като треньор на
Коментари Харесай

Мистър София продължи войната си с Джулиана Гани: Прави си реклама на мой гръб! Поне е свалила корем и паласки малко!

Ричард Величков е прочут в светските среди като треньор на родни хубавици, а в листата му с клиенти влизат още Мисис България Маги Сидерова, Мис Плеймейт 2016 Маги Бадер и сървайвърката Янита Янчева. Наскоро той стана и „ Мистър София 2018 “.



Това не е първата купа на Ричард в сходен конкурс. Миналата година той победи на Super Model Universe Bulgaria. Ричард описа повече за себе си, през какви компликации е минал, какво му е дала, и какво взела премията, и по какъв начин вижда живота си оттук насетне, предава БЛИЦ.

– Ричард, напоследък доста се изговори и доста се изписа за теб, по какъв начин се промени животът ти, откакто стана „ Мистър София? Какво ти даде и какво ти лиши тази купа?

– Аз съм си същият, какъвто бях и преди да стана “Мистър София”. Не са се писали неприятни неща за мен, а и ще се постарая да задържа хубавия си имидж. След състезанието незабавно подвигнах цената на тренировките… майтапя се! Сега хората демонстрират по-голям интерес, дамите ми пишат повече, само че известността ще си я употребявам за развиване. Титлата ми донесе добра известност за момента и не бих споделил, че ми е лишила нещо.



– Занимаваш се интензивно с фитнес от дребен, имаше ли собствен кумир, някого, на който искаше да приличаш и подражаваш?

– Занимавам се с фитнес от 14-годишен. Естествено, имам кумир, въпреки всичко това ме мотивираше доста. Той е най-хубавият фитнес модел в света! Лазар Ангелов – име, което ще остане постоянно.

– Завършил си „ Икономическа информатика “, това няма доста общо с фитнеса, само че оказва помощ ли по някакъв метод? – Да, оказва помощ ми със уеб страницата. Смятам по-лесно поръчките и парите, които ще взема (ха-ха). Със сигурност ми е в плюс, всичко, което учим в живота, ни е плюс. Единствено за простака всичко е ясно.

– Треньор си на доста родни хубавици? С коя известна дама се работи най-лесно и коя е по-капризна?

– Да, както някои споделят „ Треньорът на звездите “. Радвам се, че ми се доверяват и реализираме толкоз огромни резултати. Работата с тях не е лесна, тъй като това са съумели дами със лично мнение и мощен темперамент. Но не бих ги заменил никога. Най-лесно работя с Полина Ташкова, Маги Сидерова, Цвети Клише, Никол Николова и доста други дами. Капризна не е точната дума, само че своеволна е Мегз – само че тя е доста готин човек и съумяваме да се напаснем.



– Успя ли някоя от дамите да грабне сърцето ти?

– Не, аз съм експерт (ха-ха). Отношенията ми с тях с тях са напълно работи. Дамите са неповторими, с изключение на с визия и като темперамент. Сърцето ми още е свободно, а и по-добре. Представяте ли си да стана “Мистър София” и да съм привързан, целият интерес ще отиде на вятъра.

– Завихри се виртуална битка сред теб и Джулиана Гани, мина ли тази война?

– Не, няма по какъв начин да прерасне в каквото и да било. Аз даже не я познавам и не знам за какво написа този пост за мен. Мисля, че тя е доста хитра дама, тъй като знае, че залязва и с помощта на мен съумя да притегли внимание. Все отново мина доста време от “ВИП Брадър” и в случай че човек не прави нищо, а единствено пие чай, няма по какъв начин да остане в общественото пространство. Поне е свалила стомах и паласки малко, най-малко съгласно думите й.

– Какво хората не знаят за теб?

– Че съм настойчиво момче, което реализира задачите си с доста труд.

– Има ли нещо, което не харесваш в себе си и искаш да промениш?

– Това, че постоянно желая още. Понякога съм много алчен (ха-ха). Дори това е една от аргументите да си нямам другарка. Мисля първо за бъдещето си, не си разрешавам да хлътна, с цел да не си пилея времето. Понякога ми се желае да задрямвам с човек до себе си! –

Чувстваш ли се уединен?

– Понякога да, само че имам доста близки другари, с които се забавлявам.

– Коя ще е идната купа в архива ти? Към какво си се устремил?

– Служител на годината за 6-ти път. (хахахах). За тази година са толкоз. Имам проекти за идната, само че е рано да приказваме. – Довърши изречението: Ако не бях фитнес инструктор, щях да съм… – Влезнал в академия на Министерство на вътрешните работи. Аз съм инструктор от 18-годишен. Не съм се лутал в специалностите.

– Искаше да станеш служител на реда ли? – Не, желаех да съм в специфичните елементи.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР