Ричард Парнел: Не съм правил ракети единствено за Сампрас и

...
Ричард Парнел: Не съм правил ракети единствено за Сампрас и
Коментари Харесай

Ричард Парнел: Не съм правил ракети единствено за Сампрас и Агаси

Ричард Парнел: Не съм правил ракети само за Сампрас и Агаси
Всепризнатият занаятчия в наплитането на ракети Ричард Парнел бе в София за семинар по време на Sofia Open, където приказва пред БГНЕС за своя път в занаята.

"Започнах да наплитам ракети още на 9-годишна възраст, като това бяха ракети от дърво. С течение на времето ставах все по-добър и отидох в работилница през 1989 година, където в действителност разбрах какъв брой малко знам и какъв брой още доста имам да изучавам в занаята. Оттогава работя върху това и съумях да отворя лични работилници. Родителите ми държаха състезателен магазин и там е мястото, където започнах. От 1995 година до момента работя взаимно с ATP и WTA, както и с шампионатите от Големия шлем", съобщи Парнел пред БГНЕС.

"Ракетите, които върша всъщност са едни и същи. През последните 26 години, общо взето, върша ракетите на всички, като изключим Сампрас и Агаси, които, до момента в който играеха, имаха специфичен човек, който се занимаваше с техните ракети. Но като изключим тях двамата съм правил ракети за всички огромни шампионати и тенисисти", продължи Парнел, който е за първи път в България, само че даде обещание, че ще се върне още веднъж. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР