Ричард Гиър заяви, че е най-щастливият човек във вселената, след

...
Ричард Гиър заяви, че е най-щастливият човек във вселената, след
Коментари Харесай

Бившият секссимвол Ричард Гиър показа новата си съпруга и обясни защо сега се чувства най-щастливият човек във Вселената

Ричард Гиър съобщи, че е " най-щастливият човек във вселената ", откакто се оженил за третата си брачна половинка Алехандра Силва през април. 68-годишният артист от паметния филм " Хубава жена " се свърза публично в брак с 35-годишната испанска активистка Алехандра Силва на гала, въодушевена от индийците, в ранчото на Гиър отвън Ню Йорк. В изявление за списание Hello! холивудската звезда споделя: " Аз съм най-щастливият човек във Вселената ", написа Блиц.

" Как мога да не бъда? Аз съм женен за красива жена, която е интелигентна, сензитивна, ангажирана да оказва помощ на хората. Тя е занимателна, търпелива, която знае по какъв начин да прости, тя е страховит готвач и  прави най-хубавите салати в света! " Алехандра медитира, тя е вегетарианка, изумителна майка, има допиране на ангел и също така е испанка - земята на царе и кралици, на Сервантес и Бунюел. Не можете да получите нещо по-добро от това. " Двойката се срещнала в Италия през 2014 година Силва е активистка, който управлява благотворителна организация, чиято цел е да отстрани бездомността в Испания. Това е третият път, когато артистът застава пред олтара. За първи път той постави халка на ръката на модела Синди Крауфорд, а години по-късно се ожени за Кери Лоуъл, от която има наследник. Настоящата му брачна половинка Алехандра също е била омъжена - за канадски предприемач, от който също има момче. 





 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР