Ричард Гиър става баща за трети пътСамо няколко месеца след

...
Ричард Гиър става баща за трети пътСамо няколко месеца след
Коментари Харесай

Изненада! Ричард Гиър чака трето бебе

Ричард Гиър става татко за трети път
Само няколко месеца откакто се снабди с втори наследник, артистът Ричард Гиър разгласи, че чака трето дете. Холивудската звезда показа, че е необикновено благополучен от този факт.

Актьорът, който към този момент има един 19-годишен наследник на име Хоумър Джейс, предходната година стана татко на второ момченце. Третата му брачна половинка Алехандра Силва го подари със наследник, единствено няколко месеца след сватбата им.

70-годишния актьор, който през август стана на 70 години, няма самообладание да стане баща за трети път. Гиър и брачната половинка му посрещнаха първия си правоприемник през февруари тази година. А новината бе обявена от испанското списание „ Ола “, представени от Разкрития.

Очевидно влюбената двойка няма самообладание да се снабди в действителност с огромно семейство, защото Алехандра към този момент има един петгодишен наследник. Двамата обаче едвам изчакали малчуганът им да стане най-малко на 6 месеца и решили, че е настъпил моментът за още едно бебе.

Гиър е споделил с другари, че детето би трябвало да се роди „ идната пролет “. Може единствено да се допуска точната му дата, само че най-рано през март или април ще бъде посрещнат най-новия член на семейството.

Ричърд Гиър и Алехандра се ожениха на интимна гала в Ню Йорк през май предходната година. Няколко месеца по-късно щастливият артист разгласи, че ще става и татко. А през февруари гушна и бебето си. В края на лятото той и Алехандра бяха снимани с малчугана на плаж. Изненадващо, двойката реши да си роди и още едно бебе. „ За хубавите неща в никакъв случай не е късно в живота “, споделил артистът, който наложи будизма в Холивуд. По всичко наподобява, че тази негова позиция пази и брачната половинка му, която девет месеца след последното раждане е подготвена да роди още веднъж.

 Ричард Гиър става татко за трети път сн. Инстаграм

Ричард Гиър става татко за трети път сн. Инстаграм

Двойката сега дели времето си сред Испания и Ню Йорк. През множеството време избират да са в Мадрид, само че поради уговорките на Гиър в киното, постоянно пътуват и до Съединени американски щати.





 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР