Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва очакват дете, съобщи

...
Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва очакват дете, съобщи
Коментари Харесай

69-годишният Ричард Гиър отново ще става баща

Ричард Гиър и брачната половинка му Алехандра Силва чакат дете, заяви Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

69-годишният артист се ожени за Алехандра преди 4 месеца. Сега двамата чакат първото си дете, само че към момента не е ясно дали то ще се роди в Испания или Съединени американски щати, написа испанският в. " А Бе Се ".

Двойката има деца от предходни връзки – Гиър има наследник Хоумър от някогашната си брачна половинка Кери Лоуъл, а Алехандра – 5-годишен наследник Алберто.

Ричард Гиър подписа брак с 35-годишната бизнесдама на въодушевена от индийските обичаи гала в Ню Йорк през април.

Тогава той довери, че всяка заран се разсънва с усмивка на уста, тъй като усеща, че е блажен, откакто Алехандра е до него: " Аз съм най-щастливият мъж в света – сподели той. Как би могло да е иначе? Женен съм за красива жена, която е интелигентна, чувствена, ангажира се да оказва помощ на хората, а също така е занимателна, търпелива, умее да прости и е отлична готвачка. Тя подготвя най-хубавите салати на планетата. Алехандра медитира, вегетарианка е и е добра майка. Тя е родена в Испания, татковина на крале и кралици, на Сервантес и Бунюел. "

Ричард Гиър и Алехандра Силва се срещат преди 4 години посредством техен общ другар в Позитано, Италия, и незабавно схващат, че са родени един за различен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР