Ричър отново e на път. Пак на автостоп. Решил е

...
Ричър отново e на път. Пак на автостоп. Решил е
Коментари Харесай

Семейни тайни преследват Джак Ричър в новия трилър на Лий Чайлд

Ричър още веднъж e на път. Пак на автостоп. Решил е да прекоси Америка от Мейн до Калифорния.Но не стига надалеч. На един кръстопът в Нова Англия той вижда табела към място, където в никакъв случай не е бил – родния град на татко му. Ето за какво Ричър се отклонява от маршрута си.
По същото време и на същото място двама млади канадци са принудени да пресечен пътуването си. Тръгнали са за Ню Йорк да продадат нещо доста скъпо, само че колата им се поврежда и те се озовават в мотел посред пустошта. Мотелът наподобява необичайно, само че те няма къде другаде да се подслонят.
На идната заран Ричър разпитва в града за тогавашната къща на татко си. Казват му, че тук в никакъв случай не е живял човек с такова име. Дали татко му въобще е бил в миналото в Лакония?
Докато той се пробва да разгадае фамилното си минало, канадците са изправени пред непредвидена заплаха – те стават пленници на мотела.
Разследването на Ричър води до шокиращо изобретение: сегашното може да е сурово, само че предишното може да бъде в действителност смъртоносно.
„ Джак Ричър е като актуален Джеймс Бонд, воин, който в никакъв случай няма да ви омръзне. “
– Кен Фолет
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР