Рибите обичат тайните на света и света на мечтите. Реалността,

...
Рибите обичат тайните на света и света на мечтите. Реалността,
Коментари Харесай

Риби – хороскоп на любовните тайни

Рибите обичат тайните на света и света на фантазиите. Реалността, уви, няма доста общо с техните мечти и това е изключително правилно във връзка с любовта. Любовта от разстояние или даже платоничната обич като цяло е тайната на този знак. Ентусиазираният и утопичен темперамент на Рибите постоянно е повода те да остават сами, по тази причина суровият живот безмилостно е в свада с тяхната съкровена фантазия за огромна обич.

Те се нуждаят от партньор/ка със мощно развита вътрешен глас, който би се отличавал с фина психика - гальовен ухажор, който без напън, само че решително би могъл да ги привърже към себе си и който не би очаквал знамение от тях.

За страдание ориста постоянно среща Рибите с властни сътрудници, които ги лишават от самодейност. Последицата от това е бягството им в техния личен скришен свят, който Рибите деликатно пазят от непознато навлизане.

Рибите не са склонни да показват желанията си на глас. Те остават правилни на себе си, когато става дума за плътска обич. Само с сензитивно, любящо отношение можете да постигнете истината от Риби или във всеки случай, да се досетите от реакцията им.

Опасността е, че Рибите доста рядко могат да кажат " не "  и вследствие на това могат да имат няколко връзки по едно и също време. Така че от време на време можете да се пробвате с години да узнаете истината, само че в никакъв случай да не я постигнете.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР