Риби Хибернацията е познато и дори любимо състояние на Рибите. Но

...
Риби
Хибернацията е познато и дори любимо състояние на Рибите. Но
Коментари Харесай

Кои зодии ще удари най-силно ретроградният Меркурий?

Риби

Хибернацията е познато и даже обичано положение на Рибите. Но ретроградният Меркурий ще ги накара да излязат от астрала и да се завърнат в нашия свят, където да погледнат в календар. О, знамение! Вече е 14 януари, а Рибите към момента честват Нова година. Стига развлечение, планетата ще стартира да влече Рибите към тежък иден месец. На представителите на тази зодия ще им се наложи да отметнат тежки и сложни задания, ще бъдат затрупани с работа и ще би трябвало да изпият литри кафе до февруари. Дръжте се, скъпи Риби!

Рак

В ретроградния интервал представителите на зодия Рак ще се трансфорат в едно огромно кълбо от нерви. Не им казвайте нито дума, тъй като другояче рискувате да избухнат против вас с непредвиден боеприпас от обвинявания, нервни офанзиви и дори хули. При това ще търсят най-уязвимите ви места, там където знаят, че ще ви заболи най-силно. Можем умерено да кажем, че интервалът ще бъде не толкоз неприятен за Раците, що се касае за техните близки и другари. Така че, в случай че вкъщи имате Рак и той се размрънка още със утринното кафе, не питайте какво му има, тъй като няма да може да изясни, само че пък предпоставката за апетитен скандал от нулата ще бъде налице.

Стрелец

От Стрелците ретроградният Меркурий ще "открадне " дарбата за увещание и дипломатична връзка. До февруари представителите на тази зодия ще останат и без внимание, и без пари – тъй като "печелят " и двете с правилния си другар – с острият им език. Затова предпочитайте да си мълчите и да бъдете в Дзен - това ще ви помогне да натрупате сила, с цел да станете още веднъж душата на компанията, когато Меркурий се върне към нормалното си положение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР