Риби – Скъпи Риби, 2023 ще бъде годината на съзнателния

...
Риби – Скъпи Риби, 2023 ще бъде годината на съзнателния
Коментари Харесай

Риби, през 2023 година ще сбъднете мечтите си при едно условие

Риби – Скъпи Риби, 2023 ще бъде годината на съзнателния избор. Най-уморително ще ви бъде през първото тримесечие - интервал, в който ще би трябвало да се справите с неуместната площ на Марс от знака Близнаци (до 24 март). Планетата на борбеността и ероса, сложена на напред във времето, носи неустановеност, липса на сили, отмалялост.

 зодия Риби

Годината стартира за вас с назадничав Марс във вашия четвърти безоблачен дом, създавайки напън и напрежение освен в фамилната ви среда, само че също по този начин и в професионалния ви живот. Изискванията ще са доста и ще има моменти, в които ще почувствате, че като Дон Кихот се борите с вятърни мелници. Старайте се да не се поддавате на мързела и апатията.

 зодия Риби

От началото на март обаче ще получите спомагателен подтик от Сатурн, който се реалокира във вашия знак и ще ви помогне да отрежете сухите клони и да насочите силата си към нещата, които в действителност имат значение. Сатурн от тази позиция за вас има двойно значение. От една страна, това ще ви донесе събития, които ще ви натоварят с спомагателни отговорности и ще ви изморяват. Ще ви подложи на тестване, ще ви донесе доста работа и в това време ще изисква от вас зрялост, съвестност и отговорност и към този момент няма да ви е елементарно. Но въпреки това ще ви помогне да се отървете от всичко, което ви задържа и не ви разрешава да се развивате и ще сътвори пространство за новото. Освен това ще ви помогне да сбъднете фантазиите си, стига да сте отдадени на тях.

 зодия Риби

Като цяло 2023 година ще бъде позитивна. Всички пътища ще ви изведат до триумфа, в случай че сами не се изключите. Мнозина мечтаят среща с същинска обич и ще я имат, други са предопределени да забогатеят, а трети ще създадат шеметна кариера или ще намерят работа, която харесват. Можете да постигнете всичко, което сте си поискали. Но не би трябвало да разчитате единствено на шанса. Той, несъмнено, няма да ви изостави, само че няма да ви следва сляпо по петите. Вие също би трябвало да положите нужните старания, труд и неизменност. И най-важното е да не се отказвате.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР