Рибеното масло е една от най-нашумелите хранителни добавки, за която

...
Рибеното масло е една от най-нашумелите хранителни добавки, за която
Коментари Харесай

Вълшебното рибено масло и ползите от него

Рибеното масло е една от най-нашумелите хранителни добавки, за която се счита, че е извънреден лековит артикул, с невероятни свойства. Състои от мастни киселини, познати по-добре като омега-3 мастни киселини, споделя новото видео от канала "Баба знае ".

В рибеното масло има високи количества витамини А и D. Известно е, че тялото ни синтезира витамин D, когато е изложено на слънчева светлина. Този витамин играе основна роля за действие на клетките на тялото, а от ден на ден хора страдат от дефицита му, поради дребното време, което прекарват на слънце.

На първо място рибеното масло се грижи за здравето на сърдечно-съдовата система.

Това понижава риска от сърдечни болести и сполучливо оказва помощ в контрола над високото кръвно налягане. Според редица експерти рибеното масло може да понижи риска от исхемична болест на сърцето и инсулт.

НАЙ-ПОЛЕЗНИТЕ ХРАНИ НА СВЕТА, ЩЕ съдебна експертиза ИЗНЕНАДАТЕ

Рибеното масло оказва помощ за по-бързото изгаряне на мазнините.

Омега-3 мастните киселини се употребяват от организма като сила, което пък разрешава изгарянето на повече телесни мазнини. За най-благоприятен резултат приемът на маслото би трябвало да бъде комбиниран с верен хранителен режим.

Рибеното масло е отличен метод за възстановяване на концентрацията и паметта.

То е отлична хранителна добавка, която подкрепя когнитивната мозъчна функционалност. Рибеното масло подкрепя и за производството на хормоните естроген и прогестерон.

Рибеното масло е скъп асистент и в разкрасяването.

То прави кожата по-здрава и красива, защищава я от акне. Омега-3 мастните киселини са мощен антиоксидант и работят противовъзпалително и на кожата. Освен това маслото поддържа еластичността и влажността на кожата.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР