Рибеното масло е една от най-използваните добавки за пълноценната работа

...
Рибеното масло е една от най-използваните добавки за пълноценната работа
Коментари Харесай

Рибено масло и здравето на сърцето: Какво трябва да знаете?


Рибеното масло е една от най-използваните добавки за пълноценната работа на сърцето. Богато е на скъпи хранителни субстанции, като ненаситени мазнини, които намаляват риска от сърдечно-съдови болести.

В тази публикация ще разгледаме най-важните изгоди за сърцето, имунната и кръвоносната система и ставите. Ще разберем от къде можем да купим първокласен артикул, както и какъв брой време и под каква форма е добре да консумираме този тип добавка.


Какво съставлява рибеното масло?


Добива се от разнообразни типове мазни риби и е отличен източник на Омега-3. Трите най-важни за здравето на сърцето Омега-3 са алфа-линоленова киселина (ALA), ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA).

Може да се пие в течна или капсуловдина форма и се употребява като допълнение към уравновесения метод на живот и диета.


Колко време би трябвало да се пие?


Може да вземаме за дълъг интервал, само че целесъобразната доза би трябвало да се съблюдава деликатно. Най-често се употребява един до два пъти дневно, като по този начин се усвояват оптималните изгоди. Винаги би трябвало да се консултираме с доктор преди използването на този тип добавка.


Какви са изгодите при банкет на рибено масло?


1. Подхранва кожата – богато е на витамин Е, който понижава възпаленията, хидратира и предотвратява появяването на бръчки.

2. Заздравява ставите – оказва помощ при ставни болести като ревматоиден артрит.

3. Повишава имунната система — усилва белите кръвни кафези, което улеснява организма при справяне с разнообразни вирусни инфекции.

4. Подобрява здравето на кръвоносната система – разрежда кръвта и понижава шанса от формиране на кръвни съсиреци.

5. Облекчава положения на стрес и отмалялост – понижава равнищата на стресови хормони в тялото.

6. Оказва положително въздействие върху зрението – свежда шанса от дегенеративни очни болести до най-малко.


Откъде да купим висококачествено, натурално рибено масло?


Можете елементарно да го откриете в магазини за хранителни добавки, аптеки или онлайн магазини. Важно е да избирате постоянно висок клас артикули, с цел да си подсигуряваме приемането на оптималните изгоди и постигането на високи резултати.

Среща се под формата на капсули, таблетки и капки. В множеството случаи потребителите избират капсули, защото се употребява елементарно и не оставя противен усет в устата. От Ревита поучават при банкет да бъдем деликатни с количеството, защото са вероятни странични резултати.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР