Рибата винаги се е смятала за здравословна храна, но когато

...
Рибата винаги се е смятала за здравословна храна, но когато
Коментари Харесай

Това е най-токсичната храна в света

Рибата постоянно се е считала за здравословна храна, само че когато става дума за днешната развъждана сьомга, специалистите споделят, че това не дава отговор на истината.
Отглежданата сьомга е потвърдила, че е пет пъти по-токсична от всеки различен тестван хранителен артикул. Всъщност норвежкият екологичен деятел Кърт Одекалв твърди, че днешната отглеждана в рибовъдни стопанства сьомга е една от най-токсичните храни в света и прибавя, че развъждането на сьомга е " злополучие както за околната среда, по този начин и за човешкото здраве ".
" Не предлагам бременни дами, деца или младежи да ядат сьомга, отглеждана в стопанства. Не е известно както количеството отрови, които съдържат сьомгата, по този начин и по какъв начин тези химикали засягат деца, юноши и бременни дами ", сподели доктор Ан-Лийс Бърч Монсен, биолог от Университета в Берген в Норвегия.
Тя прибавя, че замърсителите, открити в отглежданата сьомга, имат негативен резултат върху развиването на мозъка, има връзка към развиването на аутизъм и че засягат други органи на органи в имунната система и метаболизма на организма.

Освен това, съгласно Living Tradition, яденето на повече от един път на сьомга, отглеждана в стопанства, в границите на един месец може да усили риска от развиване на рак в бъдеще заради химикалите в месото и високите равнища на диоксините, които то съдържа. Също по този начин се споделя, че обезпечава на тялото ви по-високи равнища на инфектиране, което води до доста болести, в това число диабет, артрит, коронарна артериална болест и заболяването на Алцхаймер.
Сега, повече от всеки път, е необикновено значимо освен да се преценявате с това, което ядем, само че и да знаете от кое място идва и какво съдържа. Нашето здраве и животът зависят от него.
На следните фотоси може да видите разликата по какъв начин наподобява месото на дивата сьомга и тази, отглеждана в стопанства.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР