Рибари от Оман откриха огромно количество слузеста гадост на плажа.

...
Рибари от Оман откриха огромно количество слузеста гадост на плажа.
Коментари Харесай

Бум! Мислеха Го За Луд! Бай Али Видя Повръщня На Плажа, Събра Си Я До Капка В Пликче! Вчера Тарикатът Прибра Над 3 Милиона Лева! Ето Снимки!

Рибари от Оман откриха голямо количество слузеста гнусота на плажа. Миризмата е била отвратителна, носела се на надалеч. Всеки естествен човек би заобиколил смръдливата купчина, само че не и хитрецът Али, който незабавно осъзнал на какво богатство се е натъкнал.

Върнал се е на плажа през нощта и събрал всяка капка от слузестата скотщина в найлонови торби.

Миризливата купчина е на процедура повръщня от кит, още известна като Амбра.



Амбрата се образува в червата на кашалотите и се изхожда от морските колоси дружно с изпражненията им, което изяснява ужасяващата му миризма. Миниатюрни количества от миризливата слуз се употребяват в козметичната промишленост при производството на най-скъпите и извънредни парфюми в света. Изключително необичаен е, в предишното са убивали цели китове единствено за десетина грама от него, което през днешния ден е безусловно неразрешено – цената му е стремглава!

Използва се и в гурме кухнята, било е в менюто на мнозина кралски особи.

Вчера хитрият риболовец Али Синани е продал 80 кг амбра, които е събрал от плажа за главозамайващите 3 милиона $!

Както може да се допусна, неговите приятели от рибарската тайфа са му извънредно ядосани, че не е споделил скъпата находка с тях, само че както гласи известната сентенция:

Кьорав карти не играе!

/BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР