Рибар, изчезнал от близо две седмици, е намерен жив да

...
Рибар, изчезнал от близо две седмици, е намерен жив да
Коментари Харесай

Рибар, изчезнал от две седмици, открит в сал и ял сьомга, за да оцелее

Рибар, липсващ от близо две седмици, е открит жив да плава в избавителен сал към 70 благи (110 км) от западния бряг на Съединени американски щати.

Добрите самаряни са разкрили рибаря в четвъртък, се споделя в изказване на американската брегова защита за тихоокеанския северозапад един ден след преустановяването на търсенето.

Канадските спасители, които го откриха, споделят, че той е уловил и изял сьомга, с цел да оцелее.

Мъжът, който не е разпознат, е напуснал Грей Харбър в щата Вашингтон на 12 октомври на Evening, 43-футов транспортен съд.

Властите не показаха имената на спасителите или по какъв начин са го намерили, само че King-TV в Сиатъл ги разпознава като Райън Планс и чичо му Джон от Суук, град на Остров Ванкувър в Британска Колумбия.

" Видях нещо, което приличаше на избавителен сал в далечината, изтичах вътре и сложих бинокъла върху него, след което той изстреля сигнална ракета ", сподели Райън на мрежа.

„ Издърпахме го на борда. Той ме прегърна мощно и беше прочувствено “, продължи Джон.

Той добави, че мъжът му споделил, че е бил самичък на сала в продължение на 13 дни и че е уловил сьомга, откакто е останал без храна.

„ Направихме му закуска. Той изпи три бутилки вода “, продължи той. „ Беше много гладен, горкият човек. “

Мъжът наподобява е в устойчиво положение, споделят чиновници, и е превозен назад до брега от канадската брегова защита и друга канадска избавителна организация.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР