Риана заяви пред списание Вог (Vogue), че най-психичноболният човек в

...
Риана заяви пред списание Вог (Vogue), че най-психичноболният човек в
Коментари Харесай

Риана: Доналд Тръмп е най-психичноболният човек в САЩ

Риана съобщи пред списание „ Вог ” (Vogue), че най-психичноболният човек в Съединени американски щати наподобява е президентът Доналд Тръмп, съобщи Франс прес.

Певицата от Барбадос упреква Тръмп, че непрекъснато свързва осъществяваните от бели хора стрелби с психологични разстройства, до момента в който стрелбите, осъществени от представители на етническите малцинства, окачествява като терористични актове.

Американският президент съобщи през август, че психологични заболявания са в основата на осъществените от бели стрелци убийства в Ел Пасо, Тексас, и Дейтън, Охайо.

" Тръмп неприятно произнесе една по една буквите в думата тероризъм. Фактът, че това е окачествено друго поради цвета на кожата на причинителя, е позорен. Това е напълно расистко. Ако дадете оръжие на арабин в магазин от веригата " Уолмарт " (стрелбата в Ел Пасо на 3 август бе точно в подобен магазин,) Доналд Тръмп въобще няма да спомене за проблем, обвързван с психологичното здраве. Най-психичноболният човек в Съединени американски щати през днешния ден наподобява е президентът Тръмп ”, бяха думите на Риана. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР