Риана заяви пред сп. "Вог", че най-психичноболният човек в САЩ

Риана заяви пред сп. "Вог", че най-психичноболният човек в САЩ ...

Риана пак скочи на Тръмп, нарече го психичноболен човек.


Риана заяви пред сп. "Вог", че най-психичноболният човек в САЩ изглежда е президентът Доналд Тръмп, предаде Франс прес.Още по тематаРиана показва есенните тенденции със секси фотосесия8 окт 2019 22:464Риана намекнала, че чака бебе?17 сеп 2019 14:4513

Певицата от Барбадос обвинява Тръмп, че непрестанно свързва извършваните от бели хора стрелби с психични смущения, докато стрелбите, извършени от представители на етническите малцинства, окачествява като терористични актове, пише БТА.

Американският президент заяви през месец август, че психични болести са в основата на извършените от бели стрелци убийства в Ел Пасо, Тексас, и Дейтън, Охайо.

"Тръмп лошо произнесе една по една буквите в думата тероризъм", каза Риана. "Фактът, че това е окачествено различно заради цвета на кожата на извършителя, е унизителен. Това е съвсем расистко. Ако дадете оръжие на арабин в магазин от веригата "Уолмарт" (стрелбата в Ел Пасо на 3 август бе именно в такъв магазин,) Доналд Тръмп изобщо няма да спомене за проблем, свързан с психичното здраве. Най-психичноболният човек в САЩ днес изглежда е президентът Тръмп", отсече певицата.
По публикацията работи: Павел Гълъбов

Източник: dnes.bg