Риана се появи на корицата на популярно списание със сет

Риана се появи на корицата на популярно списание със сет ...

Риана с по-дълги нокти от всякога.


Риана се появи на корицата на популярно списание със сет изключително дълги нокти. Красивата певица позира за корицата на списани Garage, а ноктите й придават ново значени на думите "изкуството на маникюра", сякаш са направени от злато, достойни да стоят във витрините на някой музей. Ноктите на Риана са дело на Jenny Longworth, от Лондон, която започнала да снима работата по ноктите на Рири още по време на процеса на създаване на това истинско бижу.

Риана с по-дълги нокти от всякогаInstagram

Ноктите са декорирани със златистии нюанси, украсени със звезди, планети и рози. Разбира се, ноктите на са единствения акцент в звездната фотосесия за специалната корица, особено когато на нея стои някой толкова забележителен и интересен колкото е Риана. За създаването на цялостната й визия са използвани продуктите на марката на звездата - Фенти Бюти. 

Риана с по-дълги нокти от всякогаInstagram

Това е втората голяма корица, която Рири краси през този месец. Не отдавна певицата качи в профила си снимки от модната библия - Vogue. След като видяхме нейната фотосесия от интересни близки кадри в лица, всички се питаме едно - дали Риана е способна да върне тънките вежди обратно в топ тенденциите в грима и красотата? 

Риана с по-дълги нокти от всякогаInstagram

Източник: jenite.bg