Риана се наслади на кратка ваканция в Италия от работата

...
Риана се наслади на кратка ваканция в Италия от работата
Коментари Харесай

Рири на почивка с гаджето Хасан Джамил

Риана се наслаждения на къса почивка в Италия от работата с приятеля си преди да се завърне към записването на новия си албум в личния остров.

Рири може би в действителност си има всичко – кариерата й в модата и бюти промишлеността просперира, има триумфи в киното за актьорските си функции, беше оповестена за най-богатата певица, записва нов албум, има си другар билионер… и даже личен остров.

Източници за Mirror описаха, че певицата е решила да запише остатъка от албума си на частен остров, който наела за незнаен интервал от време. Мястото се намира в рамките на Англия и се назовава Osea island, благосъстоятелност на музикален продуцент. Там звездата завела приятелите и околните си, с цел да прекарва задоволително време с тях, до момента в който записва на мира останалите песни.

Междувременно дружно с гаджето си Хасан Джамил, са отишли на къса отмора в Капри, Италия. Там прекарали по-голямата чат от времето си на яхта с другари.

Двамата са дружно от две години и нещата наподобява се развиват доста добре, съгласно приятелите на Риана. Тя даже се реалокира неотдавна в Англия, от където е и Хасан, с цел да прекарват повече време дружно.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР