Риана може да не е в най-перфектната си форма в

...
Риана може да не е в най-перфектната си форма в
Коментари Харесай

Риана: Обличайте се така, че да се чувствате добре

Риана може да не е в най-перфектната си форма сега, само че пък няма желание да ви се извинява за това. Според нея няма проблем, в случай че не влизаш единствено в еднакъв размер облекла. Защото, както споделя 29-годишната певица, „ би трябвало да се обличаме по този начин, че да се усещаме добре “.

„ Аз имам доста непостоянно като килограми и форми тяло. Един ден може да влизам във впит по тялото ми тоалет и да наподобявам добре, а след ден или пък седмица да се постанова да облека нещо много необятно, което да прикрие формите ми. Затова и всеки ден, когато погледна в дрешника, предпочитам тоалети според от тялото си сега. Модата би трябвало да е точно такава, за какво би трябвало да сме единствено еднакъв размер. Повечето от нас имат и слаби седмици, и цялостни седмици. Понякога краката ни наподобяват добре, от време на време не, от време на време ръцете ни са съвършени, различен път не са. Затова и избираме облекла според от седмицата “, споделя още Риана.

Може би не е зле да я послушате, девойки. Не изпадайте в меланхолия, когато не може да влезете в дънките си – тази седмица очевидно сте за по-голям размер облекла. Което не значи, че в никакъв случай няма да носите обичания си деним – значимото е облеклата да ви карат да се чувствате добре, а не противоположното.

Източник: eva.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР