Риана и A$AP Rocky се врекоха във вечна вярност.Рапърът използва

...
Риана и A$AP Rocky се врекоха във вечна вярност.Рапърът използва
Коментари Харесай

Риана и A$AP Rocky: Той й предложи с брекети, а тя му каза Да в яркочервено

Риана и A$AP Rocky се врекоха във безконечна честност.Рапърът употребява брекетите на зъбите си, с цел да изиска ръката на певицата, а тя пък му сподели заветното “да” в яркочервена сватбена рокля. Типично в стила на двойката, нали?



Истината обаче е друга. Сцената е част от клипа към най-новото парче на A$AP Rocky, чиято премиера беше на 5 май. Рапърът обаче в действителност засвидетелства обичта си към Риана, която всеки миг би трябвало да роди неговото дете. Певицата е основна героиня във видеото и негова половинка в положително и в зло.

“Аз се влюбих в теб. Чувствам се цялостен след нашата първа среща”, подрежда A$AP Rocky.

Asap Rocky and Rihanna are ENGAGED!!!
— Fenty Cop (@FentyCop)

Новият клип още веднъж подхрани слуховете, че музикантите са сгодени. Близки до двойката обаче изрично отхвърлят и споделят, че тази история е просто сюжет на видеото.

Припомняме, че певицата и приятелят й A$AP Rocky в последно време непрекъснато са в драми. През февруари двамата оповестиха, че чакат дете, а единствено два месеца по-късно феновете на двойката бяха разтърсени от новината, че рапърът изневерява на обичаната си с дизайнерката Амина Муади. Слуховете бяха опровергани, само че надвисналите облаци се раздраха единствено за малко. Няколко дни по-късно A$AP Rocky бе задържан на летището в Лос Анджелис пред очите на Риана. Той бе арестуван във връзка със пукотевица, случила се през ноември 2021 година



Според близки до двойката певицата е била в потрес от ареста. Рапърът бе освободен под гаранция, а делото му е планувано за 17 август. Ако виновността му бъде потвърдена, той може да лежи в пандиза цели 14 години.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР