Риана е жена с глас, който наистина притежава сила. И

...
Риана е жена с глас, който наистина притежава сила. И
Коментари Харесай

Риана променя правилата на играта

Риана е жена с глас, който в действителност има мощ. И освен в музикалните среди, само че и оттатък тях, в ролята й на притежател на мултимилионен бизнес и герой за приемливост.

Трите неща, за които все не й остават време, са сън, да кисне екстеншъните си в оцет преди да ги сплете и да демонстрира прищявки. Въпреки че от години е на върха на славата, тя не крие, че и до през днешния ден й е необичайно да бъде в една стая с други известни персони. Тревожността й продължава да е с нея и всякога, когато застава пред камерите.

Риана счита, че в този момент се намира при започване на нова епоха от своя живот. И определението, което може да даде за себе си в този интервал, е " бизнесдама ". Въпреки това, тя продължава да работи " нападателно " върху новия си албум R9, който към момента не знае по кое време ще пусне на пазара.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Мар 30, 2020 в 1:17 PDT

Днес изпълнителката усеща, че не може да слага никакви граници на това, което прави - без значение дали приказваме за музика или за бизнес. Просто е правила какво ли не и в никакъв случай не знае по какъв начин ще изненада и самата себе си.

А първокласният бранд Fenty Maison е последният връх, който покори. Но и най-голямото й предизвикателство, тъй като желае да промени модела на действие на стилната промишленост и да предлага облеклата за продажба незабавно след появяването им на подиума, а не месеци по-късно, както се прави кардинално. И това значи, че всичко би трябвало да е съвършено.

Като първата тъмнокожа жена отпред на първокласен бранд, Риана несъмнено пренаписва разпоредбите. И още веднъж го прави за отстояване на свободата и равенството - както сред половете, по този начин и сред расите. Затова прави долни дрехи в размери от XS до 3XL и декор дьо загар в 40 разнообразни нюанса.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Мар 30, 2020 в 1:14 PDT

Певицата още от дребна е привикнала да се бори с несправедливостта, а не да си затваря очите за нея . А около живота си в Лондон може да заключи, че расизмът е още жив на всички места по света. Затова и продължава да се бори с него с всяко свое начинание, зад което изрично стои.

Но новата епоха за Риана е освен в професионален, а и в персонален проект. Наскоро връзката й със саудитския милиардер Хасан Джамил завърши, а откогато навърши 32 години тя не стопира да мисли по тази причина, че животът е къс . И по тази причина няма време да толерира нелепости, както и да бъде в сивата среда. Вече всичко за нея е единствено черно или единствено бяло. Без взаимни отстъпки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Дек 2, 2019 в 11:07 PST

За баланс сред работата и персоналния живот не може да приказва, тъй като работата е нейният живот. И е на мнение, че тъкмо в този момент би трябвало да работи крепко, с цел да не й се постанова в бъдеще. А тям вижда една огромна смяна, която желае да се случи - да стане майка. След 10 години певицата се майтапи, че ще бъде " антична ", само че ще има три или четири деца.
 Риана, коронавирусът и какъв брой милиона подари певицата за битката с епидемията
Риана се раздава, без да му мисли

Колко великодушна е певицата

Ако не успее да откри верния човек и татко за децата си, Риана е подготвена да бъде и самотна майка - без значение дали приказваме за осиновяване или изкуствено оплождане. Защото тя е на мнение, че щастието е единственото, от което имат потребност децата. И то не е наложително да пристигна с съществуването на татко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР