Риана е готова да стане майка. Това сподели самата певица

...
Риана е готова да стане майка. Това сподели самата певица
Коментари Харесай

Риана мечтае за дете от арабския милиардер Джамил

Риана е подготвена да стане майка. Това показа самата певица в прям диалог за новата ѝ връзка пред „ Interview Magazine “.

На въпроса желае ли да бъде майка, тя дава отговор: „ Мечтая за това повече от всичко на света “.

За първи път изпълнителката приказва за възприятията си към арабския милиардер Хасан Джамил. Тя посочи, че е влюбена и двамата имат сериозна връзка. Тя обаче не пожела да каже дали плануват да вдигнат женитба.

„ През последните няколко години започнах да разбирам, че човек се нуждае от време единствено за себе си, тъй като психическото здраве зависи от това време. Ако не си щастлива в персонален проект, няма да бъдеш задоволена, правейки нещата, които обичаш да правиш по принцип. Никога не съм обичала да работя с мисълта, че правя нещо рутинно “, разяснява Риана.

„ Впуснах се в нова връзка и това е значимо за мен. Трябваше да отстранявам време и за нея, да спра нещата за ден или два поради него. Сега в моя календар има едно от тези П с неприятна популярност, които значат дни единствено за мен. Това е нещо ново. Ново и хубаво “, споделя още тя.

Риана не скри, че сега ѝ е мъчно да съвместява музиката с бизнеса си – за козметика и долни дрехи. По думите ѝ, поради нейните задължения двамата с Джамил постоянно се разделят, само че по този метод поддържат пристрастеността между тях.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР