Риана буквално взриви аудиторията с впечатляваща колекция от бельо и

...
Риана буквално взриви аудиторията с впечатляваща колекция от бельо и
Коментари Харесай

Закръглени, слаби, дори бременни манекенки представиха колекцията на Риана в Ню Йорк

Риана безусловно взриви аудиторията с впечатляваща сбирка от долни дрехи и спално облекло, наречена " Диви и готини ".

Барбадоската шоколадова перла избра за сцена на ревюто си на нюйоркската седмица на модата халето на някогашна корабостроителница в Бруклин. Декорът бе постмодернистичен, а на всички места имаше зеленина, от кактуси до хидропонни салати, от големи зелени сфери до саксии, подредени по етажерки. 
 
Дори подиумът бе от изкуствена трева. По него дефилираха манекенки с всевъзможни цветове на кожата или на косата, някои от тях кльощави, а други закръглени. Два модела бяха даже в много напреднала бременност и демонстрираха гордо коремчетата си.

 
Хореографията редуваше плавни и чувствени жестове с лудешки танци, пози от йогата и пози от стриптийза, а на моменти имаше и подмятания за садо-мазо подиуми. 
 
Бельото бе за всевъзможни усети, от ултраженско до мъжко през унисекс. Моделите бяха във всевъзможни вероятни цветове. Открояваха се свръхудобна за носене пижама от бяла коприна, черен корсет, който спираше тъкмо под смело разголени гърди, прашки, които съвсем не скриваха нищо от дамските прелести. -->
 
Тридесетгодишната Риана се появи за малко по време на ревюто, облечена в кафява рокля и приветства феновете си под бурни аплодисменти.
 
През май певицата съобщи, че желае да накара дамите, носещи бельото ѝ, да почувстват, че не са една единствена персона, че могат да са няколко персони по едно и също време, че могат да бъдат игриви или ласкави, или загадъчни и злокобни като " черни вдовици ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР