Риана би била очарована да влезе в образа на злодейка

Риана би била очарована да влезе в образа на злодейка ...

Риана иска да е злодей в Батман.Риана би била очарована да влезе в образа на злодейка от поредиците на Ди Си Комикс. Певицата сподели, че най-много ѝ харесва образа на Отровната Айви в новия филм на "Батман".

"Все още не са ми се обаждали. Но ако го направят, с удоволствие ще приема. Много ми харесва Отровната Айви, дори веднъж се облякох като нея на Хелоуин", признава Риана за Entertainment Tonight.

Преди известно време звездата бе заинтригувала феновете си със загадъчно видео, на което се виждат черните ѝ ботуши до колата на Батман.

"Батмобил", но да го направим елегантно!", коментира под видеото Риана. След това последователите ѝ започнаха да предполагат, че любимката им ще вземе участие в новия филм за Батман. Други пък попитаха дали това видео не е препратка към песен в новия ѝ албум.

Наскоро Риана нае остров Осая, в Есекс, Англия, за да работи на спокойствие по новия си албум. Островът е собственост на музикалния продуцент Найджъл Фройд, а там се намира и неговото студио Miloco Studios.Наемът му на ден възлиза на 20 000 паунда.

Източник: kanal3.bg

Източник: marica.bg