Риана бе обявена за изпълнителката с най-високо финансово състояние сред

...
Риана бе обявена за изпълнителката с най-високо финансово състояние сред
Коментари Харесай

Риана - най-богатата изпълнителка. Но, не парите я мотивират

Риана бе оповестена за изпълнителката с най-високо финансово положение измежду дамите музиканти и певици в настоящата ранглиста на списание " Форбс ". Стойността на нейните финансови доходи се равнява на близо 600 млн.щатски $ (472 млн.паунда), включващи приходите от нашумелите в последно време козметични и фешън артикули, брандирани с името на певицата.

Изпълнителката на шлагерите „ Umbrella ” и „ Love the way you lie ” (в колаборация с Еминем), показа неотдавна в изявление за Ню Йорк Таймс, че желае да бъде „ допустимо най-пробивна ” в няколко сфери на светския живот. Риана стана първата цветнокожа жена, спонсорирана и притежаваща фешън линия към първокласната френска марка LVMH Moët Hennessy – Louis Vuitton. Името на стилната линия на екзотичната певица е Фенти (Fenty). Тя самата дефинира марката си като „ нетрадиционен ”.

LVHM поддържа и наличните като цена козметични артикули на певицата под марката Fenty Beauty. Според ранглиста на списание Форбс, пуснатите на пазара през 2017г., артикули от стилната марка се правят оценка на 3 милиарда $, от което Риана печели към 570 млн.долара. Певицата е и дизайнер на сбирка първокласно долни дрехи SavagexFenty, в партньорство с TechStyle Fashion Group.

В изявлението за Ню Йорк Таймс през май, Риана споделя:

„ Не ме стимулират толкоз парите, колкото самата работа. С парите мога да оказвам помощ на фамилията си, да сътворявам и ръководя бизнеса, който желая. Мога да сътворявам работни места за останалите хора, само че моите пари не са особено за мен. Към тях ме крепи мисълта, че мога да ги употребявам като оказвам помощ на останалите хора, както и на децата си, в случай че имам в бъдеще. ”, споделя пред Ню Йорк Таймс Риана.

През 2012г. шоу звездата основава фондация „ Клара Лионел ”, която работи в поддръжка на небогати общества по целия свят, като им оказва помощ във връзка с здравето и образованието. За тази си активност, изпълнителката бива отличена с премия от Харвардския университет за „ Филантроп на годината ”. Отличие, получено за заслугите в региона на филантропичните действия.

В листата на най-богатите поп-певици се подреждат и:

- Мадона - второ място (570млн.долара)

- Селин Дион  - Трета в класацията с 450 млн.долара положение.

Бионсе и Барбра Стрейсанд разделят четвърто с по 400млн.долара, а шеста е Тейлър Суифт с 360 млн.долара. В същата обява, като известна персона, независимо построила личен бизнес и придобила благосъстояние, а не наследила нечие друго, челната позиция заема най-малката от сестрите Кардашиян – Кайли Дженър. Благодарение на козметичния й бранд „ Кайли Къзметикс ”, тя се трансформира в най-младия независим милиардер в света.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР