Риалитито Хелс Китчън започва след броени часове. Тази година в

...
Риалитито Хелс Китчън започва след броени часове. Тази година в
Коментари Харесай

Деси Плевнелиева влиза в Хелс Китчън

Риалитито „ Хелс Китчън ” стартира след броени часове. Тази година в шоуто ще има три тима – на младите, опитните и звездите. За задачата от шоуто са подбрали осем известни персони, които ще покажат дали могат да готвят. Кои са тези хора, от Нова телевизия пазят в загадка, само че стана ясно, че Деси Плевнелиева е една от участничките. Къци Вапцаров и Камелия Воче сигурно ще готвят в „ Кухнята на Ада “.

Преди време брачната половинка на президента Росен Плевнелиев (2012-2017г.) се изяви в „ Черешката на тортата “ по Нова тв, където ядоса феновете, че се представяше като публицист, както и не даваше думата на останалите участници.

„ Ще ви изненадам, само че моят брачен партньор доста обича тестени произведения – бял самун, черен самун, баничка. Обожава ги, надлежно нашият наследник също. С ген и доста спорт ги бори. Сега е съвременно да се броят крачки и си ги броим с крачкомер, само че той доста постоянно ме бие, прави по 15 000, до момента в който аз по 9 – 10 000 “, показа тогава Деси.
„ Много хора ще се учудят, че съм споделила много персонални неща, само че аз видях, че даже и да не приказвам за себе си, медиите и таблоидите ще си съчиняват. Вече не разрешавам някой различен да ограбва моето благополучие “, приключи брачната половинка на Плевнелиев.

„ Хелс Китчън ” потегля от 20 февруари и ще се излъчва всеки понеделник и вторник – като съществена конкуренция на „ Сървайвър ”, написа Лура. Риалити шоуто ще е цели 3 часа и към този момент ще наподобява на „ ВИП Брадър ” с всичките си герои от жълтите летописи на вестниците и уеб страниците. Предстои да забележим по какъв начин президентската брачна половинка ще се поти над тиганите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР