Риалитито Фермата“ вече има своя икона на стила, видя HotArena.

...
Риалитито Фермата“ вече има своя икона на стила, видя HotArena.
Коментари Харесай

Прическата на Каролев хит във „Фермата“

Риалитито „ Фермата “ към този момент има своя икона на стила, видя HotArena .

Специалният посетител на шоуто - финансистът Владимир Каролев , се появи с екстравагантна прическа, която събра очите на останалите участници в шоуто. Подстрижката „ на чиния “ незабавно се трансформира в централна тематика за диалог, а някои от състезателите не пропуснаха да се помайтапят с нея.

„ Кажи ми къде вървиш на коафьор, с цел да не вървя и аз там “, подкачи се с финансиста треньорът Сами Хосни. Каролев обаче не се обиди и великодушно одобри шегата. 

В понеделник вечерта той и артистът Асен Блатечки станаха първите посетители на шоуто в Седмицата на отворените порти, в която известни българи ще влизат в стопанството и ще пазарят от фермерската продукция. В предпоследната седмица от предаването портите ще прекрачат и други български звезди, измежду които Катерина Евро, Диана Любенова, Деси Стоянова, Сашо Кадиев и Башар Рахал.

Парите от продажбите на личната си продукция състезателите ще употребяват както решат - ще могат да ги прибавят към огромната премия за спечелилия, да ги дават на втория финалист, да ги разпределят поравно между тях или да ги употребяват за щедрост.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР