Риалитито Фермата“ вече има своя икона на стила, видя HotArena.

Риалитито Фермата“ вече има своя икона на стила, видя HotArena. ...

Прическата на Каролев хит във „Фермата“.


Риалитито „Фермата“ вече има своя икона на стила, видя HotArena.

Специалният гост на шоуто - финансистът Владимир Каролев, се появи с екстравагантна прическа, която събра очите на останалите участници в шоуто. Подстрижката „на паница“ веднага се превърна в централна тема за разговор, а някои от състезателите не пропуснаха да се помайтапят с нея.

„Кажи ми къде ходиш на фризьор, за да не ходя и аз там“, подкачи се с финансиста треньорът Сами Хосни. Каролев обаче не се обиди и великодушно прие шегата. 

В понеделник вечерта той и актьорът Асен Блатечки станаха първите гости на шоуто в Седмицата на отворените врати, в която известни българи ще влизат в стопанството и ще пазаруват от фермерската продукция. В предпоследната седмица от предаването портите ще прекрачат и други български звезди, сред които Катерина Евро, Диана Любенова, Деси Стоянова, Сашо Кадиев и Башар Рахал.

Парите от продажбите на собствената си продукция състезателите ще използват както решат - ще могат да ги добавят към голямата награда за победителя, да ги предоставят на втория финалист, да ги разпределят поравно помежду си или да ги използват за благотворителност.  

Източник: hotarena.net