Риалитито Фермата е с предизвестен край, изразиха опасенията си запознати,

...
Риалитито Фермата е с предизвестен край, изразиха опасенията си запознати,
Коментари Харесай

Жена печели Фермата!

 Риалитито " Фермата " е с предупреден край, показаха опасенията си осведомени, подозирайки подмолни игри. Фаворит за успеха била Веселка Маринова. Това мнение се насажда в медиите в последните дни и по всяка възможност ще даде отражение на зрителския избор във финала, който ще бъде на 14 декември.   

22-годишната майка на три деца Веселка Маринова от село Борима влиза в борба за огромната премия от 100 000 лв. против фитнес треньора Сами Хоссни, Маргарита Христова и автомонтьора Красимир Джунов. Следящите предаването с голям интерес и осведомени в елементи със протичащото се описаха по какъв начин Маринова е бутана към успеха. Постоянно се наблягало на трагичната й история и по какъв начин отглеждала трите си деца в мизерия.  Още по-осведомените настояват, че " било по-добре този път жена да завоюва ".

Понеже в предишните издания победиха все мъже, в този момент щяло да бъде по-интересно за феновете, а и щял да се увеличи рейтинга на малкия екран, в случай че дама надвие мъжагите и измъкне стоте бона под носа им. 

Твърди се също, че огромна част от изявите на тримата финалисти били орязвани фрапантно и по малкия екран показвали единствено подбрани моменти. И то фрагменти, посредством които те да бъдат злепоставяни, което също подсказва, че Маринова е бутана към успеха. Сами, Маги и Станислав все пак се надявали борбата да бъде почтена. А дали в действителност ще се случи тъкмо това, което се разяснява все по-усилено - че Веселка Маринова печели, ще научим на 14 декември, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР