Риалитито Фермата“ стана място за първата по рода си джендър сватба

Риалитито Фермата“ стана място за първата по рода си джендър сватба ...

Дискусия за гейовете във „Фермата“.


Риалитито „Фермата“ стана място за първата по рода си джендър сватба между булката Жоро и младоженеца Александра. Тя беше част от тазседмичната тема на предаването „Смяна на ролите“, в която жените „влизат в обувките“ на мъжете, а мъжете – в женските.

Очаквано джендър сватбата провокира сред участниците дискусията за гей двойките и дали те трябва да проявяват подобна показност и в реалния живот. И като пример бяха дадени прайдовете, които всяка година се организират както у нас, така и в чужбина.

Вокалистът на Д2 Дидо обяви, че, ако на улицата срещнеш мъж с рокля, не бива да го плюеш, а да приемеш, че е такъв, какъвто е. Все пак сподели, че колкото и да е либерален по въпроса за съжителството им, е категорично против те да отглеждат деца. Подобна теза защити и бесарабската българка Лилия.

Емигрантът Роман пък изобщо не се поколеба да изрази какво изпитва към хомосексуалистите. Той сподели раздразнението си, че според него те постоянно се изкарват жертви. А твърдението му, че всички гейове трябва да се лекуват при психиатър, беше подкрепено още от Александър и Симеон.

Единствените, които се обявиха изцяло в защита на гейовете, бяха Ваня Стамболова и Христина. Сприхавата софиянка дори коментира, че е „за“ те да отглеждат деца, защото е по-важно не кой, а как едно дете се отглежда.

Източник: trud.bg