Риалити звездата Валентин Кулагин сензационно обяви в социалната мрежа: "Имаме

Риалити звездата Валентин Кулагин сензационно обяви в социалната мрежа: "Имаме ...

Кулагин обяви наш евродепутат за плеймейтка.


Риалити звездата Валентин Кулагин сензационно обяви в социалната мрежа: "Имаме си плеймейтка и в парламента! Въпреки че и между редовете умея да чета.. пак не вдявам за какво говори този човек." Думите му бяха адресирани към евродепутата Николай Бареков, видя HotNews.

Постът на гримьора беше придружен със скрийншот на публикация на Бареков във Фейсбук. Очевидно хасковлията усмива английската реч на политика ни и позирането му пред обектива във фитнеса.

Кулагин: Имам задника, краката и гърлото за "Капките"Валентин се подиграва и с коментарите под снимката на бившия телевизионер....Бареков надълго и широко обяснява колко важен е фитнеса в живота му. "Доста мускулна маса сте качил в последно време! Взимате ли някакви стероиди, или го карате на хранителен режим и здрави тренировки?", питат политика, а той чинно и надълго отговаря: "Тайната е да не се спират тренировките. Тренирам по целия свят като се лишавам дори от сън от 30 години. Това е тайната. Стероиди не. Може би добавки по избор и здрави нерви!"

Бареков чака четвърто бебе


Източник: hotnews.bg