Риалити звездата от Острова Сам Томпсън унижи футболната звезда Патрис

...
Риалити звездата от Острова Сам Томпсън унижи футболната звезда Патрис
Коментари Харесай

Риалити звездата Сам Томпсън унижи известни футболисти /снимки/

Риалити звездата от Острова Сам Томпсън унижи футболната звезда Патрис Евра, както и младока от "Манчестър Юнайтед " Брандън Уилямс, който оня ден се разписа при 3:3 с "Шефилд Юнайтед ".
Томпсън пусна видео, на което се вижда чат на неговата ослепителна другарка Зара МакДермът и въпросните футболисти, които са й пращали редица известия.
На тях брюнетката не дава отговор, а към фрагментите приятелят й се подиграва с Евра и Уилямс, потвърждавайки, че когато той ги търси, те не му дават отговор, само че за сметка на това пишат на гаджето му.
"Винаги съм си мечтал да си пиша с футболисти, само че в никакъв случай не ми дават отговор. Единственият метод да приказвам с тях е посредством телефона на моята другарка. Днес й писа Брандън Уилямс, който направи страховит дебют. Поздравления, Брандън. Иконка с малко око, отлично, момче. Обичам това, класическо нещо ", присмехулно сподели Сам Томпсън.
"Тук имаме и Патрис Евра, който ми е воин. Абсолютна обич. Той праща тези неща, на които споделя обичам тази игра. Защо не ми дава отговор, само че й написа на персонално известие? И аз съм добър... ", продължи риалити звездата.
"Винаги са от "Манчестър Юнайтед ". Къде са момчетата на "Челси "? Мейсън Маунт или Тами Ейбрахам, те са моите герои ", добави още британецът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР