Риалити звездата Лили Англеова е неуморна. Лято е и тя,

...
Риалити звездата Лили Англеова е неуморна. Лято е и тя,
Коментари Харесай

Лили Ангелова разходи знойно тяло из гръцките острови

Риалити звездата Лили Англеова е неуморна. Лято е и тя, несъмнено, се е отдала на летни занимания. Красавицата от 3-ти сезон на " Биг Брадър " и някогашна кореспондентка на " Папараци ", разхожда прелести по гръцките острови от седмица и всеки ден поства своя фотография в Инстаграм от друга дестинация.

Явно Лили пътува с яхта, на която са множеството фрагменти и където звездата е снимала и видео. Летните одежди на Ангелова варират от рокля с леопардова шарка, до риза на бяло и синьо райе - изцяло в звук с лятото. Почти на всеки кадър тя е с друг бански. Дали в цялостен, или с половинки, Лили наподобява еднообразно добре и нейните почитатели в обществената мрежа непрестанно показват утвърждението си. Много от тях я питат за марката на облеклата и банските ѝ костюми, което значи, че звездата добре си прави работата като инфлуенсър.

На една от фотосите на Ангелова, от Халкидики, е и нейният наследник Мартин, който скоро навърши една годинка, по тази причина най-вероятно Лили е на фамилна отмора с околните си хора. Дир.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР