Риалити звездата Лили Ангелова шашна с огромно деколте гостите си

...
Риалити звездата Лили Ангелова шашна с огромно деколте гостите си
Коментари Харесай

Лили Ангелова смая с деколте

Риалити звездата Лили Ангелова шашна с голямо деколте гостите си на празненство по случай откриването на фамилен ресторант в столицата. Бившата клюкарка на "Папараци " се появи в бежова рокля, модел на първокласната марка Herve Leger. Тоалетът акцентира освен обилните форми, само че и издаде, че плейбойката не носи сутиен.

View this post on Instagram
A post shared by Lilyana Angelova (@lilyanaangelova) on Jun 6, 2019 at 12:43am PDT

Година откакто стана майка за първи път, Лили сподели образно, че е в топ форма. "Има какво още да се желае ", с усмивка приемаше комплиментите към нея брюнетката. Сред гостите на светското празненство беше съвсем целия екип на "На кафе ", измежду които Ева Веселинова, Юлиян Константинов и Илиян Любомиров. Рапърът 100 Кила също се суетеше измежду присъстващите, както и скандално известната моделка Зорница Линдарева. Ники Кънчев избра да се усамоти с другари в по-затънтената част на ресторанта. С огромно забавяне се появи и Петя Раева, която бързо се приспособява и откри компания за диалози.



Поводът за събитието е актуализирания някогашен италиански ресторант на Лили и половинката й - предприемачът Станислав Костов, намиращ се на столичната улица "Раковски ". Заведението към този момент е с ново име - "Добра година " и нов началник готвач в лицето на Дани Спартак, нашумял около риалити формата Hell's Kitchen, който завоюва предходната година.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР