Риалити звездата Клои Кардашиян разкри, че изключително рядък тумор е

...
Риалити звездата Клои Кардашиян разкри, че изключително рядък тумор е
Коментари Харесай

Отстраниха тумор от лицето на Клои Кардашиян

Риалити звездата Клои Кардашиян разкри, че " извънредно необичаен " израстък е бил отстранен от лицето ѝ, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Би Би Си. 38-годишната звезда описа в профила си в Instagram, че е лекувала " дребна издутина ", само че забелязала, че " не помръдва " в продължение на седем месеца. Докторите споделили на Клои, че " ще би трябвало неотложно да се оперира ".

Тя написа, че споделя опита си, откакто видяла " многочислени истории " за превръзката, която носи на лицето си.

Риалити звездата прибавя, че се надява също да насърчи хората да посетят доктор, в случай че виждат промени по кожата си.

Сега Клои била в развой на възобновяване и даже се пошегува, че почитателите могат " да се насладят какъв брой ужасно... наподобяват тези превръзки " на лицето ѝ. Когато била на 19 години, Клои също е претърпяла интервенция за премахване на меланом, тип рак на кожата.

" Имах меланом на гърба и претърпях интервенция за отстраняването му, тъй че съм предразположена " към тях, споделя още Кардашиян.

Тя прикани хората да бъдат деликатни и да вървят постоянно на прегледи. Клои Кардашиян споделя, че използва слънцезащитен крем всеки ден, " тъй че никой не е предпазен от тези неща ".

Клои се прочу с присъединяване си в фамилното риалити шоу " Животът на Кардашиян " дружно със сестрите си Ким и Кортни, както и с други членове на семейството им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР