Риалити звездата Клои Кардашиян оповести в избора на име за

...
Риалити звездата Клои Кардашиян оповести в избора на име за
Коментари Харесай

Клои Кардашиян кръсти дъщеря си Тру

Риалити звездата Клои Кардашиян оповести в избора на име за първородната си щерка, оповестяват международните осведомителни организации.

Момиченцето, което се появи на бял свят предходната седмица, ще носи името Тру.

"Нашето момиченце, Тру Томпсън, открадна сърцата ни и ни преизпълни с обич. Появата на този дребен ангел е същинска благословия за цялото семейство. Мама и баща те обичат същински, Тру! ", написа 33-годишната Клои Кардашиян в обществените мрежи.

Малката Тру се появи на бял свят предишния четвъртък, до момента в който медиите се занимаваха с следващото известие за невярност от страна на таткото, баскетболиста Тристан Томпсън.

Тогава даже се заприказва, че стресът, провокиран от държанието на спортиста, е довел до преждевременното раждане на момиченцето.

Тру е третото бебе от риалити клана Кардашиян/Дженър, появило се на бял свят през тази година. През януари Ким Кардашиян Уест и рапърът Кание Уест се снабдиха с трето дете, родено от сурогатна майка. Звездната двойка кръсти момиченцето Чикаго.

През февруари по-малката полусестра на Клои Кардашиян, Кайли Дженър, роди дъщеричка Сторми от рапъра Травис Скот, напомня Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР