Риалити звездата Клои Кардашиян оповести в избора на име за

...
Риалити звездата Клои Кардашиян оповести в избора на име за
Коментари Харесай

Риалити звездата Клои Кардашиян разкри името на бебето си

Риалити звездата Клои Кардашиян оповести в избора на име за първородната си щерка, оповестяват международните осведомителни организации.

 
Момиченцето, което се появи на бял свят предходната седмица, ще носи името Тру .   

A post shared by (@khloekardashian) on Apr 16, 2018 at 12:15pm PDT
" Нашето момиченце, Тру Томпсън , открадна сърцата ни и ни преизпълни с обич. Появата на този дребен ангел е същинска благословия за цялото семейство. Мама и баща те обичат същински, Тру ! ", написа 33-годишната Клои Кардашиян в обществените мрежи. 
 
Малката Тру се появи на бял свят предишния четвъртък, до момента в който медиите се занимаваха с следващото известие за невярност от страна на таткото, баскетболиста Тристан Томпсън .
   

A post shared by (@khloekardashian) on Apr 9, 2018 at 6:24am PDT

Тогава даже се заприказва, че стресът, провокиран от държанието на спортиста, е довел до преждевременното раждане на момиченцето .


 
Тру е третото бебе от риалити клана Кардашиян/Дженър , появило се на бял свят през тази година. През януари Ким Кардашиян Уест и рапърът Кание Уест се снабдиха с трето дете, родено от сурогатна майка. Звездната двойка кръсти момиченцето Чикаго .

 
През февруари по-малката полусестра на Клои Кардашиян , Кайли Дженър , роди дъщеричка Сторми от рапъра Травис Скот , напомня Ройтерс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР